Smartlog v3 » canadian goose » Frankrig BOWTS stærk notering opfordrer dig til at deltage
Opret egen blog | Næste blog »

canadian goose

canadian goose

Frankrig BOWTS stærk notering opfordrer dig til at deltage

25. Nov 2011 06:15, lanku

Efteråret 1912, Paris, Frankrig på boligområder gader i des Champs, én navngivet "BOWTS" mode butikken åbner snart, er populære op roligt, og med den hurtigste hastighed sweep Paris, kunder ikke kun øverste tekstilstof, typografier gerne butikken atmosfæren, udsøgte udførelse af produktet, flere canada goose jakke gerne ejeren af de unikke kvaliteter:

Hendes tomme ud, aldrig til deres angst, hjerte er ligeglad med gevinsterne og tab, naturlige stride, "medfødt" åbne helt;

Hun og menneskelige pleje, aldrig stående i hinandens "bekymringer" tænkning er altid på solrige foråret, ikke længere på de specifikke krav til canada goose jakker familie harmoni og traditionelle praksis.

Hendes følelsesmæssige fjer, personlige forbindelser mellem mænd og kvinder, ikke længere en skygge på hjertet, fuld af visdom.
Hendes engagement og fremadrettet arbejde er at fjerne tavsheden, er følelsen af liv, dance glæde er liv, er de ubekymrede lidenskab, livlige.

Hun dulmer ned den traditionelle tankegang,canada goose parka  livet er en moderne, romancer mellem klassisk. Udfældning af traditionelle kultur blomstrede denne dybe øjne, er dette en bestemt typografi af aristokrater.

Relaterede