Smartlog v3 » canadian goose » Kvinder 's wear mærke Bøhmen: foråret/sommeren 2011 modregne "lang kjole" æra
Opret egen blog | Næste blog »

canadian goose

canadian goose

Kvinder 's wear mærke Bøhmen: foråret/sommeren 2011 modregne "lang kjole" æra

26. Nov 2011 04:20, lanku

Fashionable damer La Boheme 11th Kina (Shenzhen) internationale mærke kjole og personlige udsmykningsgenstande retfærdig iscenesat en "Østlige Middelhavsområde tour" Modeshow. Længe svinge, omgås, lys farve flydende og statsmord udtrykke en gratis gratis, romantisk og uhæmmet fashion. Måske 2011 wore lang nederdele til seaside aftaler er den mest romantiske ting!
Bøhmen er aldrig ud af mode, og for at opretholde denne udestående holdning ikke kan knuse i flere lag, komplekst design af Indien nationale vinden ikke kan løse selv. I 2010, bøhmiske "Peacock kultur" charmen af erobringer hjerter af utallige kvinder. I 2011, canada goose parkaBoheme i den ikke-' Hvis du hit i 2 farver suihua kjole Shu Qi, som har fundet inspiration, "frie ånd" bedre spil, starter i Indien og Nepals nationale elementer, baseret på mere romantisk stil af europæisk stil.
 Denne en jiboximiya lanceret har tre en række beklædning: optrådte første gang af er "nationale vind",canada goose jakke løs trim og gorgeous af farve og udsøgte af design i kjole og nederdel af dygtige match i vil kvindelige radiant lindre har grundigt, luft i er Sheng udgivet Lad folk kvælning af charme, og gå derefter Sau angivet til klimaks fase, modeller iført "Østlige Middelhavsområde franske stil" unddragne gå til, et stykker manuel søm Pearl bomuld masse selv Cheung hænge Estate, nederdel matche vævet ud naturlige og halm hat og græs taske, liv Er ikke tilgængelig kantsten til smides ud af østlige Middelhavsområde type med seksuel uregerlige,canada goose jakker og frie og lang nederdel brystet Qian chik af lukkebeslaget med design er tiltrak også øjne, med vinden fluttering Shi tankeløst med ud knogler af afkøles, og romantisk og ædle; lys og skygge shuttle mellem pres akse af "sent kjole" Grand debut, natursilke materiale og enkle design, kun i subtile Department forholdsvis entydigt til med ren manuel teknologi mosaik i Crystal, på formidles ud flytning af eksotiske luksus og varmt ser folk affære.

Relaterede