Smartlog v3 » canadian goose » LJLV2 kvinder 's wear efteråret/vinteren 2011 nye serie pige fortolkning af moderne mashup mix vinden
Opret egen blog | Næste blog »

canadian goose

canadian goose

LJLV2 kvinder 's wear efteråret/vinteren 2011 nye serie pige fortolkning af moderne mashup mix vinden

29. Nov 2011 06:08, lanku

Guangzhou Li jiali kjole limited company blev grundlagt i 1999, er et design, udvikling, produktion og salg af kæden business corporation. Er forpligtet til at fremme udviklingen af mode industri, indsats vil være naturlig blanding af øst- og vestlige canada goose jakke kultur i kjole "for kvinder at oprette glad, fashion kjole himlen og jorden".

Virksomheden har nu ca. 10.000 kvadratmeter i haven-lignende fabrik. Faglærte produktion personale af mere end 1000 mennesker, med internationale avanceret canada goose jakker niveau af importerede produktionsudstyr og strenge kvalitet tilsyn og inspektion afdelinger, med udsøgte udførelse af fremragende kvalitet.

Elite trader firma markedsføring erfaring af en række velkendte mærker hjemme og i udlandet, de forener stilles hurtigere brugshastigheden forbedres, marked, canada goose jakke forvaltning marked, til at overvåge markedet, marked reaktion, og fast reklamekampagne, er hjørnestenen i det selskab, der er baseret på den mode industri.

Relaterede